Exclusive real estate & student housing

Over ons

Elk uniek, luxe project heeft zijn eigen verhaal. Wat ze gemeen hebben met elkaar? Kwaliteit én comfort. Jij als bewoner staat centraal in elk project dat we uitvoeren.

We zijn overtuigd dat een aangename leefomgeving zorgt voor betere prestaties en een positieve mindset. Leef voluit in jouw droom pand! 

Hoe we werken
Stap 1

Contact

Neem contact met ons op zodat wij samen met jou een match kunnen vinden tussen jouw behoeften en ons aanbod aan luxe vastgoed. Wij gaan dagelijks op zoek naar nieuwe pareltjes in het hart van Leuven om ervoor te zorgen dat jouw behoeften bevredigd kunnen worden.  

Stap 2

Overeenkomst

Wanneer jij gekozen hebt welke residentie of studentenkot jij wenst te huren, kunnen wij overgaan naar het opstellen van een huurovereenkomst. 

Stap 3

Intrede

Rond 15 september maken we een afspraak om samen met jou de intrede te organiseren! Gelieve ons vroegtijdig iets te laten weten als je niet beschikbaar bent op deze datum. We zullen dan samen met jou kijken naar andere momenten om de intrede te organiseren. 

Stap 4

Uittrede

Wanneer je hebt beslist om de huur van de kamer of studio niet te verlengen voor het nieuwe academiejaar, vragen wij om uiterlijk tegen 10 september alles leeg te maken. 

De kamer of studio moet netjes en gepoetst achtergelaten worden. 

Tenslotte maken we een afspraak voor de uittredende plaatsbeschrijving en nemen we de sleutels terug in ontvangst.

Exclusive real estate & student housing

Luxueus leven

Exclusief luxe vastgoed en studentenkoten. Want jij verdient enkel het allerbeste. Geniet ten volle van jouw luxueuze leven in het centrum van Leuven. Button: Neem contact met ons op

Contacteer ons
Geïnteresseerd?

Neem contact op

Adres

Brakumpad 1
3210 Lubbeek

Contact

016 62 14 62
0468 25 52 55
info@groupstas.be
Voornaam
Achternaam
E-mailadres
Telefoonnummer
Bericht
Bedankt! Uw bericht werd verzonden.
Uw bericht werd niet verzonden. Kijk even na of alle verplichte velden zijn ingevuld.